Kätevä kukkatilaus Kotkassa

Kotkan keskustassa palveleva Kukkahuone Meritorni myy kukat joka tilaisuuteen. Tule käymään liikkeessämme tai tee kukkatilaus kätevästi verkkokaupassa!

Verkkokauppaan

Kauniit ja näyttävät kukkakimput ja -asetelmat

Sidomme toiveidesi mukaan juhla- ja onnittelukimput sekä kukkakorut ja -asetelmat. Kukkalajien saatavuus vaihtelee eri vuodenaikoina. Jotta saat juuri toivomasi kukat ja koristeet, tee tilaus ajoissa etukäteen. Hintaesimerkkejä erikokoisista kimpuista löydät verkkokaupastamme.

Kukka-asetelmat kootaan usein sieneen ja asiakkaan omaan astiaan. Myymme myös erilaisia astioita ja maljakoita. Sinun on myös mahdollisuus vuokrata meiltä kukka-asetelmaan parhaiten sopiva astia tai maljakko. Meille on tärkeää, että lopputuloksesta tulee mitä parhain ja toiveidesi mukainen.

 

Meiltä saat myös ammattitaidolla valmistetut kukkakoristeet muun muassa lahjoihin ja pulloihin.

Toiveidesi mukaiset kukat kaikkiin juhliin

Saat meiltä kukkakoristeet niin hää- kuin yritysjuhliinkin sekä muihin tilaisuuksiin.

 

Hääjuhliin valmistamme morsiuskimppujen lisäksi myös pöytä- ja kirkkokoristeet, morsiusneitojen ja kaason kimput sekä sulhasen ja bestmanin vieheet. Löydät kuvia tekemistämme hääkukista Pinterest-sivultamme.

 

Yritysjuhliin voimme valmistaa kukkakoristeet esimerkiksi yrityksen värimaailmaan ja tyyliin sopiviksi. Meillä on pitkä kokemus yritysten palvelemisesta, joten hoidamme työmme osaavasti.

 

Tule käymään, soita tai lähetä sähköpostia. Kerro meille toiveistasi, ja me teemme niistä totta!

Katso yhteystietomme

Surusidontaa ammattitaidolla

Valmistamme ammattitaidolla yksilölliset hautavihkot, -seppeleet ja -kimput sekä arkkukukat toiveidesi mukaisista kukista. Kukkien värit ja lajit sovitaan aina erikseen asiakkaan omien toiveiden ja saatavuuden mukaisesti. Katso tehtyjä töitämme surusidonnasta Pinterest -sivultamme.


Surukukat on mahdollista tilata myös verkkokaupastamme. Valittavana on erilaisia malleja hintatietoineen ja tarvittaessa voit lähettää lisätoiveesi verkkokaupan viestikentässä.


Tilauksesta hoidamme myös kuljetukset kirkkoon ja kappeliin sekä osanottokukat surukotiin. Kukkakaupastamme saat myös adresseja ja osanottokortteja.

Tee tilaus

Kukkakauppamme sijainti kartalla

Lämpimästi tervetuloa paikan päälle tutustumaan kukkakauppamme tarjontaan! Kuten kartalta näet, sijaitsemme Kotkan keskustassa, joten meille on helppo tulla. Mikäli sinulla on kysyttävää tarjonnastamme, ota meihin yhteyttä!

Yhteystiedot